Sonorizari

In materie de sonorizari evenimente, noi nu facem compromisuri.

Dispunem de singurul sistem de sunet L-acoustics K2 din Romania, acesta fiind unul din cele mai apreciate sisteme de zonorizare la nivel mondial.

L'Acoustics K2, este un sistem de sonorizare de top avand curbura variabila si astfel avand posibilitatea de directionare a sunetului acolo unde este nevoie mai mult.

Aceste difuzoare sunt fabricate din materiale de calitate, magneti cu neodim, si sunt montate in carcase de tip Bass-reflex din lemn de mesteacan baltic combinat cu aluminiu pentru a asigura integritate mecanica maxima si acustica deosebita, asta cu o greutate minima.

Sistemul de inele K2 permite asamblarea incintelor in diferite unghiuri in matrice. Tehnologia WST® (Wavefront Sculpture Technology) ofera tonalitati de raspuns fara interferente sau rezonante nedorite pe intreaga gama de frecvente audio.

 

k2-directional

 

Incintele acustice sunt controlate de mai multe amplificatoare de putere, care sunt ca numar in functie de marimea matricei de boxe, iar totul este controlat de mixere profesionale recunoscute la nivel modial.

midas-pro2c-126255

 

Comments are closed.