Despre noi

Alpha Sound Production

Echipamentele noastre au sonorizat de-a lungul anilor, evenimente de mare anvergura si importanta in Romania cat si in strainatate. Indiferent de numarul de spectatori care au asistat la spectacolele organizate de noi, sonorizarea a fost pe masura incat sunetul sa umple fiecare colt al locului desfasurarii.

Si pentru ca echipa noastra de sunetisti este alcatuita din oameni pasionati, sunetul este intotdeauna fin reglat si adaptat situatiei, pentru a se auzi cat mai natural si fara ecouri nedorite.

Show-uri de lumini, lasere, generatoare de fum, echipamente audio, generatoare de energie, etc, dispunem de absolut orice pentru a organiza un concert in aer liber sau in salon, indiferent ca este zi sau noapte.

Prin servicului nostru de impresariat artistic, au urcat pe scenele organizate de noi artisti de talie nationala cat si internationala precum: Iris, Phoenix, Voltaj, Vita de Vie, Andra, Ozone, Sarmale Reci, Vama Veche, Irina Login, Snap, Abba, Michael Bolton, Jamiroquai, si multi altii.

Am fost prezenti la foarte multe evenimente artistice ca: ziua orasului/comunei, reprezentatii si concerte, petreceri de firma, evenimente private, etc.

Vezi portofoliu